2012. december 7., péntek

Állatok Világnapja, 2012.október

  Állatok Világnapja
A videó elindításához  / leállításához klikkelj a videóba.
Ha nem tölt be a videó, akkor kérlek várj egy kicsit, hogy előre betöltse a fontos információkat. Valószínű mobil, vagy lassabb Internettel rendelkezel.

Lóvoda Nap Tata 2012.szeptember

 Lóvoda Nap

A videó elindításához / leállításához klikkelj a videóba.
Ha nem tölt be a videó, akkor kérlek várj egy kicsit, hogy előre betöltse a fontos információkat. Valószínű mobil, vagy lassabb Internettel rendelkezel.




Lóvoda-nap, Táltos nap, Mihály-napi vásár

A Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Szövetség (TTLSz) 4. alkalommal rendezte meg 2012. szeptember 29-én szombaton lovas felvonulását  az 
„utcai lovas parádé”t, a Tatai Táltos Lovas Iskola a „Táltos nap 2012” rendezvényét. 
 A Mihály-napi hagyományokat felelevenítve „Lóvoda-nap” címmel a TTLSz családi napot szervezett az óvodák közreműködésével.
Szülők és gyerekek együtt, óvodájukat képviselve nagyszerűen érezték magukat. Játékkal, vetélkedéssel, lovas kocsikázással töltötték el a napot az Esterházy-lovardában. A gyerekek a jótékonysági vásárra a nagy örömmel készített portékáikat árulták, amelyek elkészítésénél a nagyszerű óvónénik segítettek nekik. 
Az érdeklődők  a nap folyamán a Tatai Táltos Lovas Iskola díjlovas-és díjugrató bemutatóját csodálhatták, gyönyörű környezetben. Volt még Lovas felvonulás, Western táncbemutató, fellépett a Menner Bernát Zeneiskola Fúvószenekara, Hamza Viktória pedig a lovak szabadon idomítását mutatta be.